Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Bébiszitter képzés

Bébiszitter képzés

A képzés időtartama: 18 óra elmélet, 24 óra gyakorlat
Ajándék: Díjmentes munkaerő közvetítés fél éven keresztül
A képzés összóraszáma: 80 óra

Tandíj: 35.900,- Ft

Ünnepi kedvezmények:
- Egyösszegű befizetés esetén a felkészítő díjából 10.900 Ft-ot elengedünk, tehát a tanfolyam 25.000 Ft-ért elvégezhető.

A tanfolyam adatai:
A program besorolása: távoktatásos tanfolyam

Megszerezhető tanúsítvány:
Bébiszitter

Nyilvántartási szám:
B/2020/000414

Jelentkezés

A legközelebbi tanfolyam időpontja:
Kéthetente keddi napokon

Elméleti oktatás

Célunk, olyan bébiszitterekké és pótmamákká képezni hallgatóinkat, akik képesek a gyermekek szakszerű, mindennapos felügyeletén túl képesség fejlesztési feladatok ellátására is. Ennek érdekében különböző tantárgyi felkészítésben részesítjük a nálunk képzésre jelentkezőket.

Képzésünk távoktatási tematikával, andragógus bevonásával történik. Ez reálisan lecsökkenti az ún. padban töltött időt, és inkább az önálló tanulásra ösztönöz, így saját ütemben lehet tanulni, és az önállóan meghatározott ritmusban tanulhat nálunk minden résztvevő. Természetesen, előadásokkal segítjük a felkészülést, majd alkalmazkodva hallgatóink képességeihez, a jelentkezéstől számított 8 napon belül is van már lehetőség vizsgát tenni és számot adni a meglévő és a megszerzett tudásról. Természetesen, igényre, az előzetesen megszerzett tudást is elismeri cégünk, mellyel még hamarabb veheti igénybe a képzéshez járó díjmentes munkaerő közvetítési lehetőségeket, és kezdheti meg tárgyalásait családokkal.

Tananyagunk felöleli a 0-14 éves korú gyermekek felügyeletéhez szükséges megbízható ismereteket. Az elméleti oktatást jegyzetekkel, mini-könyvtárral, intenzív konzultációkkal és magánórákkal segítjük.

A Bébiszitter képzés vázlata
"A" hét

ElőadásÓraModulTantárgyElőadó
Kedd 11:00-13:00 I. Kommunikáció
Együttműködés a szülőkkel
Szarvas Krisztina közgazdász, felnőttoktatási szakértő
Kedd 13:00-15:00 I. Elhelyezkedési tanácsadás Spiller Mariann, andragógus
Szerda 11:00-13:00 III. Elsősegélynyújtás Mocselini Éva, szülésznő
Szerda 13:00-15:00 I. Fejlődéslélektan Mocselini Éva, szülésznő
Csütörtök 11:00-13:00 A szociológia alapjai Rakovszky Lujza, pedagógus
Csütörtök 13:00-15:00 I. Pedagógiai alapok Rakovszky Lujza, pedagógus

Gyakorlati oktatás

A szakmai elméletet gyakorlati megfigyelés követi (kivéve az igazolt gyakorlattal rendelkezőket), ahol szakavatott óvónők, pedagógusok és játékmesterek felügyelik, majd véleményezik hallgatóinkat. Ez a validáció egyben referenciaként is szolgálhat gyermekfelügyelőinkről. A gyakorlat alatt közvetlen kapcsolatba kerül a jelentkező a gyerekekkel, a gyermekhez való hozzáállására pedig szintén kitér a gyakorlati igazolása.

Gyakorlati helyeink

A jelentkezéshez való feltételek

Figyelem! Szakirányú végzettséggel is várjuk a jelentkezéseket! Számukra – végzettségtől függően – speciális ajánlatot dolgoztunk ki.

A sikeres vizsga után Bébiszitter kétnyelvű - angol és magyar - tanúsítványt állítunk ki, és 6 hónapos, díjmentes munkaerő-közvetítési szerződéssel ajándékozzuk meg a nálunk végzett bébiszittereket, amely azt jelenti, hogy cégünk sem a családtól, sem a kollégánktól nem kér jutalékot! Bővebben!

© Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartási számok: E-001164/2015, E/2020/000045, B/2020/000414
Adatvédelmi tájékoztató

Tartalomkezelés: MikroVPS